Morjesta!

Olen Päivi Toikka (☆1986), graafikko ja kuvittaja Espoosta joka lymyää Purastik Graphics -suunnittelutoimiston takana. Valmistuin Metropolia-ammattikorkeakoulusta graafiseksi suunnittelijaksi vuonna 2011 hengattuani sitä ennen Helsingin kuvataidelukiossa ja Oriveden opiston sarjakuvalinjalla. Erikoisalaani ovat kirjagrafiikka ja sarjakuvat, mutta minulta luonnistuu monipuolisesti sekä printti- että digitaalinen suunnittelu. Simppeleitä verkkosivuja olen suunnitellut vuodesta 2001, käyttöliittymäsuunnittelua olen harrastellut vapaa-ajallani eikä fonttien suunnittelukaan ole minulle vierasta.

Olen viettänyt vuodet 2012–2017 oppi- ja tietokirjakustantamo Finn Lecturan graafisena suunnittelijana ja tehtäviini on kuulunut jos jonkinnäköistä julkaisujen ja markkinointimateriaalien suunnittelua ja toteutusta, konsultointia, kuvitusta, kuvankäsittelyä ja kuvatoimitusta. Olen kerennyt myös tehdä taitto- ja sarjakuvahommeleita mm. Tammelle, Otavalle, Paletille ja Mimiko Medialle.

Salaisiin intohimoihini vapaa-ajalla kuuluvat indie-videopelit, äänikirjat ja podcastit, japanilainen kulttuuri, mytologia ja internetin kissavideot.

Jos tarvitset tarkan, reippaan ja luotettavan graafikon/kuvittajan jeesimään pieneen tai isoon projektiisi, ota yhteyttä täältä!