Morjesta!

Olen Päivi Toikka (☆1986), graafikko ja kuvittaja Espoosta Purastik Graphicsin takana. Valmistuin Metropolia-ammattikorkeakoulusta graafiseksi suunnittelijaksi vuonna 2011 opiskeltuani sitä ennen Helsingin kuvataidelukiossa ja Oriveden opiston sarjakuvalinjalla. Erikoisalaani ovat kirjagrafiikka ja sarjakuvat mutta minut on voitu viskata tekemään vähän minkämoista painotuotetta vaan. Simppeleitä verkkosivuja olen askarrellut vuodesta 2001 eikä kirjaintyyppien suunnittelukaan ole minulle vierasta.

Vietin vuodet 2012–2017 oppi- ja tietokirjakustantamo Finn Lecturan graafisena suunnittelijana ja tehtäviini kuului jos jonkinnäköistä julkaisujen ja markkinointimateriaalien suunnittelua ja toteutusta, konsultointia, kuvitusta, kuvankäsittelyä, kuvatoimitusta ja painotalojen kanssa sumplimista. Olen kerennyt myös tehdä taitto- ja sarjakuvaduunia mm. Tammelle, Otavalle, Paletille ja Mimiko Medialle. Vuonna 2019 aloitin Aste Kirjoilla tuotevastaavana.

Salaisiin intohimoihini vapaa-ajalla kuuluvat indie-videopelit, japanilainen kulttuuri, luonnontiede, mytologia ja internetin kissavideot.

Yhteyttä saa otettua täältä.