Morjesta!

Olen Päivi Toikka (☆1986), graafikko ja kuvittaja Espoosta joka lymyää Purastik Graphicsin takana. Valmistuin Metropolia-ammattikorkeakoulusta graafiseksi suunnittelijaksi vuonna 2011 hengattuani sitä ennen Helsingin kuvataidelukiossa ja Oriveden opiston sarjakuvalinjalla. Erikoisalaani ovat kirjagrafiikka ja sarjakuvat, mutta minut on voitu viskata tekemään vähän minkämoista painotuotetta vaan. Simppeleitä verkkosivuja olen askarrellut vuodesta 2001 eikä kirjaintyyppien suunnittelukaan ole minulle vierasta.

Olen viettänyt vuodet 2012–2017 oppi- ja tietokirjakustantamo Finn Lecturan graafisena suunnittelijana ja tehtäviini on kuulunut jos jonkinnäköistä julkaisujen ja markkinointimateriaalien suunnittelua ja toteutusta, konsultointia, kuvitusta, kuvankäsittelyä, kuvatoimitusta ja painotalojen kanssa sumplimista. Olen kerennyt myös tehdä taitto- ja sarjakuvaduunia mm. Tammelle, Otavalle, Paletille ja Mimiko Medialle.

Salaisiin intohimoihini vapaa-ajalla kuuluvat indie-videopelit, äänikirjat ja podcastit, japanilainen kulttuuri, luonnontiede, mytologia ja internetin kissavideot.

Otan vastaan pientä ja isoa hommaa, yhteyttä voi ottaa täältä!